Culturele activiteiten

Overzicht

Koren

Joy!

Joy! is ontstaan uit een groep vrienden die graag zingen. We pinnen ons niet vast op een bepaalde muziekstijl, maar zoeken naar liederen die de ziel raken zodat deze kunnen gebruik worden wanneer we iets te vieren hebben.

Effatakoor

Het Effatakoor is een heus koor met een uitgebreid repetorium. We zingen nogal wat liederen op tekst van Huub Oosterhuis, omwille vanhun eigentijdse geloofstaal. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar alles wat mooi klinkt.

Redemption-koor

Redemption is het wereldkoor van de Clemenspoort voor iedereen die zin heeft in zingen: ieder die zijn weg zoekt in de samenleving, die het soms moeilijk heeft, vluchteling of kansarm, vooral iedereen die gewoon graag zingt.

Tentoonstellingen

Tentoonstelling Willem Hoet

Clemenspoort Overwale 3, Gent, Belgium

Opgeleid tot beeldend kunstenaar aan de academie in Antwerpen en Sint-Lucas in Gent, gaat er geen dag voorbij dat Willem Hoet (°Wilrijk1955) niet in zijn schildersatelier vertoeft. Meer dan veertig […]

Optredens

Blue and Broke

Clemenspoort Overwale 3, Gent, Belgium

Meer informatie over het optreden van Blue and Broke volgt.

€15 – €18

JOY! brengt ‘A brand new day’

Clemenspoort Overwale 3, Gent, Belgium

Na het prachtige gospel-optreden van vorig jaar brengt het koor Joy! nu filmmuziek met live begeleiding. Er zijn twee voorstellingen op zondag 24 maart: om 16u en om 19u. Je […]

€12 – €15

Het Firma Ment

Clemenspoort Overwale 3, Gent, Belgium

Meer informatie over het optreden van Het Firma Ment volgt.

€15 – €18