Poëzie-Expo

Op zaterdagavond 22 januari opende de poëzie-expo “Bloesemingen en overvloed. Dichterbij” in de onthaalruimte van de Clemenspoort. De tentoongestelde gedichten zijn enerzijds van de hand van dichters verbonden met de Clemenspoort (Denijs Van Killeghem, Sabine De Wilde, Dirk De Vogelaere en Jos Delisse(+)) en anderzijds van enkele gerenommeerde poëten zoals Felix Timmermans, Hans Andreus en Ida Gerhardt.
Initiatiefnemer Denijs Van Killeghem zorgde samen met Dirk De Vogelaere en Katia Mercelis voor een gesmaakte duiding bij de werkjes waarvan er ook een aantal werden voorgelezen. Het aanwezige publiek kon dit poëtische moment ten zeerste appreciëren.
De expo loopt nog tot donderdag 17 februari. Loop gerust eens binnen tijdens de openingsuren van het onthaal. Desgewenst kunnen er ook enkele werkstukken worden aangekocht (de tentoongestelde gedichten op A3-formaat en enkele dichtbundels). Voorbeelden en prijzen zijn beschikbaar aan het onthaal.