Nieuwjaarsontbijt voor vrijwilligers

Op zaterdagochtend 6 januari 2024 was er het eerste nieuwjaarsontbijtbuffet voor onze vrijwilligers. Het was meteen een schot in de roos: 54 hongerige vrijwilligers schoven aan tafel aan om zich te laten verwennen.
Er waren mini-omeletjes met of zonder spek, 3 soorten pistolékes, kaas, hesp, matinnetjes, boter, confituur, choco, cornflakes, clementines, vers fruitsap, koffie, thee en water. Het hele opzet was heel ongedwongen en gezellig: gewoon gezellig samenzijn, zonder overleg of andere moeilijke uiteenzettingen. Een moment om bij te praten, nieuwe gezichten te leren kennen of wat te praten met vrijwilligers die we al wel gezien hadden in het vuur van hun vrijwilligersdienst, maar nog niet echt mee gepraat hadden. 
Luc las als vrijwilligerscoördinator zijn eerste nieuwjaarsbrief voor aan zijn peters en meters.

Wil je ook vrijwilligen bij Clemenspoort, neem dan contact op met Luc om te kijken wat jou best past.