Hele dag

Katrien Windey en Françoise Buylen – Duotentoonstelling schilderijen en gedichten

Onthaal Overwale 3, verdieping 0, Gent

Katrien Windey Na een lang parcours van tekenen en schilderen met acryl en olieverf is Katrien sinds een vijftal jaren belandt bij de klassieke glaceertechniek met olieverf. Mensen blijven haar grootste fascinatie. Hetgeen haar ontroert in verhalen van mensen tracht ze te vertalen naar het doek. Wat denken ze? Wat voelen ze? Waarnaar verlangen ze? Hoe verhouden ze zich? Ze kruipt als het ware in de huid van haar personages en brengt dat onzegbare als schilderend op canvas over. Deze universele en toch unieke personages tracht ze weer te geven met een rijk en subtiel, maar ook contrastrijk kleurenpalet. Haar…

INDOOR Rommelmarkt

Overwale Overwale, Gent

Op de zaterdag van de Clemenspoortfeesten is er een INDOOR rommelmarkt in de Clemenspoort. Het reglement en het inschrijvingsformulier voor een plaats vindt u hier. Naast de rommelmarkt bieden wij op de zaterdag ook andere attracties aan. Klik hier voor een overzicht over alle activiteiten op onze Clemenspoortfeesten.

Woordatelier (Workshop – Clemenspoortfeesten 2022)

Clemenspoort Overwale 3, Gent

Denijs Van Killegem stelt de workshop gedichten/verhalen/teksten voor tijdens de Clemenspoortfeesten. Klik hier voor een overzicht over alle activiteiten tijdens de Clemenspoortfeesten 2022.

Volksdansworkshop in de Parel

Tweekerkenplein Overwale 3, Gent

Klik hier voor een overzicht over alle activiteiten tijdens de Clemenspoortfeesten 2022.