Hele dag

Katrien Windey en Françoise Buylen – Duotentoonstelling schilderijen en gedichten

Onthaal Overwale 3, verdieping 0, Gent

Katrien Windey Na een lang parcours van tekenen en schilderen met acryl en olieverf is Katrien sinds een vijftal jaren belandt bij de klassieke glaceertechniek met olieverf. Mensen blijven haar grootste fascinatie. Hetgeen haar ontroert in verhalen van mensen tracht ze te vertalen naar het doek. Wat denken ze? Wat voelen ze? Waarnaar verlangen ze? Hoe verhouden ze zich? Ze kruipt als het ware in de huid van haar personages en brengt dat onzegbare als schilderend op canvas over. Deze universele en toch unieke personages tracht ze weer te geven met een rijk en subtiel, maar ook contrastrijk kleurenpalet. Haar…

Gebedsviering “Ontmoeten”

De Parel Overwale 3, verdieping 0, Gent

Deze gebedsdienst staat in het thema van de Clemenspoortfeesten: Ontmoeten. We beginnen met elkaar te onthalen. Als iedereen zichzelf meebrengt, wordt het een kleurrijke puzzel. Om 10.30 uur komen we samen in de Tent van de Ontmoeting (de Parel). We openen ons voor Gods aanwezigheid, we dompelen ons onder in zijn Woord, we brengen de wereld binnen in onze gebeden. Aarde en hemel ontmoeten elkaar in de Jezus-gemeenschap. Daarna kunnen we elkaar ontmoeten in het onthaal, of de Clemenspoortfeesten verder zetten met de aperitiefconférence van Koen De Wulf, gevolgd door een maaltijd.

Featured Uitgelicht

Aperitiefconférence met Koen De Wulf kan NIET doorgaan!

De Parel Overwale 3, verdieping 0, Gent

De aperitiefconférence met Koen De Wulf die voorzien was op zondag na de gebedsviering kan niet doorgaan. Net zomin als de maaltijd. Je bent wel welkom op de gebedsviering om 10.30u en nadien openen we het Onthaal om na te praten bij een drankje... Klik hier voor een overzicht over alle activiteiten tijdens de Clemenspoortfeesten 2022.